Schmuck

Jag köpte lite smycken i Berlin också. Här har vi ett av halsbanden. Jag hittade det i en affär som sålde en massa smycken som var suspekt lika alla Fröken Söt smycken, fast mycket billigare!

En liten pippifågel!

Har för övrigt provat på ljusturkosa naglar i några dagar nu.
/Suzanna

German heels

De här skorna fick följa med mig hem från Berlin. Tro det eller ej men de här pärlorna är lika höga som Campbell's. De är minst lika sköna också:D Jag köpte även ett annat par men de införskaffades i Stockholm innan jag kommit hem:D

make an avatar

/Suzanna


Royal wedding

På fredag gifter sig ingen mindre än Prins William av Wales med vackra Kate Middleton. Monarki-älskare som man är så ser jag verkligen fram emot att följa bröllopet. Dessvärre har vi mösspåtagning samma dag och det tar emot att medge att jag inte kommer se vigseln live, utan Sofia har lovat att banda den så vi kan se den senare på kvällen.
Det här kommer vara det största bröllopet modern tid och jag, liksom miljontals andra, har enorma förväntningar. Klänningen framförallt. Kate själv är ju bedårande vacker och skulle klä i vilken klänning som helst men just för att detta bröllop är det största så måste hon även ha den vackraste klänningen. Känn ingen press Kate;)



Spännande!

/Suzanna

Converse

Jag fick ett par nya svarta converse av Sofia när jag fyllde år:D Det var väl behövligt må jag säga. Mina andra mådde inte så bra efter Sonisphere Festival...


Här står jag, både i öst och väst...

Mina gamla...

Tack igen sötnos!!<3

3 Liter

Hihi, blev lite sugen. Nöjde mig med en massa Jäger istället...


/Suzanna

Berlin

Nu tänkte jag lägga upp lite härliga bilder från Berlin. Jag var alltså där i tre dagar med min mamma och vi hade det mest skönt. Det var en underbar stad som jag gärna vill återvända till, helst inom kort. Vi gick en massa, drack öl och kaffe, kollade lite i affärer, gick på en stor marknad, pratade lite tyska och hann till och med besöka Pergamonmuseet.

Det var vår i Berlin.



En del av muren.


Våren stod i full blomm.

Mamma klurar.

Citronöl- ny favorit:D

Museuminsel och Fernseheturm. Och båt.


Lite åsikter.

Strandbar.

Lilla mamma på Pergamonmuseet.

Altaret.

Glad tjej med stor bretzel.

En tripp över till East Side Gallery.




"Each rose for one dead of 136"


Vi avslutade resan med en middag på en Österikisk restaurang. Krombacher är gott.

/Suzanna

Vitabergsparken

Igår var årets första vitbergsparkenhäng! Hur mysigt som helst. Med trevliga människor också. Vi åt jordgubbar dagen till ära.





Sol.

På kvällen hängde jag och Nikko hemma hos hans pappa. Det var trevligt:D

/Suzanna

Pärla från Berlin

Det här sockersöta virkade linne hittade jag på en bakgata i Berlin. Jag blev kär på en gång.



Passar perfekt nu till sommaren!

Nu är jag och Isabelle klara med vårt religionspluggande. Från 11 imorse har vi suttit och skrivit om frimurarna. Nyss ramlade det in ett mail från läraren som sa att vi har till på fredsg på oss att bli klara. Sekunden efter satte vi punkt och började dansa. Nu är Sofia på väg hit också:D Måndagsmys!

/Suzanna

Sontag

Hemma från Berlin sen några dagar tillbaka. Men först lite kaffe och redigering!

Lördag

Den här dagen har jag spenderat med min muntergök till pojkvän och Isabelle. Isabelle och jag fortsatte att jobba med vårat Frimurar-arbete. Det är roligt! Niklas var mest sammanbiten. Han har fått käkarna ihopsurrade pga en fraktur i käken:D Hihi.

Här sitter de och har det bra.
make avatar

Av Nikkos min att döma är jag rolig.

Nu ska jag packa är tanken, Berlin imornbitti!

/Suzanna

Inspiration

Jag vill göra så mycket men det kostar och tar tid. Sen måste man ju suga på ideérna ett tag. Jag vill göra en drömfångare på överarmen med pappas fjäder i. Sen vill jag ha korparna Hugin & Munin. Kanske Athenas uggla. Och diamanter är alltid fina. Sen vill jag skriva mer saker... Som sagt, jag ska inte ha bråttom men det börjar klia i fingrarna nu.

Fredagskärlek önskar jag er alla<3

/Suzanna

Nirvana

Denhär t-shirten köpte jag hem för några veckor sen men det tog ett tag att lägga upp den här:P Jag är inte det största Nirvana-fanet men jag kunde inte bara låta den här hänga kvar inne på Beyond Retro. Så snygg! Och så himla skön på!


/Suzanna

Suzanna i badet

Fick en tvål av min kära vän Isabelle här om dagen:) Hennes mamma gör nämligen tvålar. Men något fuffens är det allt med denna tvål... Hmm...

Den där stämpeln har jag minsann i nacken!

Hihi^^ Tack så mycket!

/Suzanna

Imported

Passar på att blogga nu när ja gär ensam med barnen^^
Fick fina presenter när Nikko kom hem! Fyra flaskor Jack 'n' Cola! Färdigblandad! Han vet hur det ska va;) Ska bli spännande att se hur det smakar färdigblandat på flaska. Kanske blir en hit? Han har dessutom en vision om att flaskorna senare ska bilda en lampa! Sprit och en lampa! Man tackar!


/Suzanna

Hej hejdå

Nikko har kommit hem från Australien nu och jag vill vara med honom mest hela tiden. Och när jag inte är med honom så tänker jag på honom. Därför blir det lite bloggtorka nu.

Puss hej!

Från Medelhavet till Dovas

Tänkte få en dos kultur igår och fick med mig några människor till Medelhavsmuseet. Jag ångrade mig så fort vi kom in, för mycket folk... Så vi var där i ungefär 20 minuter innan vi gick till Dovas för en välförtjänt öl:D Där satt vi hela kvällen. Hade riktigt kul.



Vi körde "Jag har aldrig" och jag fick veta mycket roligt:D



Efter Dovas åkte vi hem till Isabelle och mös!
Gillar sådanna kvällar, gillar öl. Gillar att äta frukost hos Isabelle.

Idag har jag projektarbetat med Sofia. Det gick bra, i stort sett helt klara nu:)

/Suzanna

Loppis

Igår satt jag och Clara på Basar Under hela dagen. Vi tjänade pengar och drack upp dem på kvällen. Typ :D
Nej men det var roligt, synd bara att bandet som spelade inte kunde sjunga...


Till lunch åt vi sushi:)
Var med Clara från fredagkväll till idag:D Kul som sagt:D

/Suzanna

Feathers

Idag fick jag hem lite nya örhängen. Nu behöver jag inte köpa på ett tag= toppenbra! Gillar dem extremt mycket men vet dock inte hur jag ska göra med korsen... Är ingen korsmänniska.


Mysigt!

Ikväll blir det hemma med barnen: Juni, Charlie och Clara. Vi ska äta ostbågar och mysa. Hihi. Imorn så har jag och Clara vår loppis på Basar Under, glöm inte det!!

/Suzanna

Bohemian på Harry's

Hej hej.
Nu är jag hos min pappa och tittar på lite tv. Är lite trött idag, det blev ändå ganska sent igår. Men fan vad kul det var! Bohemian Lifestyle spelade på Harry's! Jag tog tillfället i akt och plåtade till mitt fotoprojekt mohaha!








Där var lite bilder från kvällen:) Nu ska jag se vidare på 2½ men med papi.

/Suzanna

Red lips, fingertips

Nu ska jag hälla i mig en kaffeshot och dra ut och möta Clara. Problemet är att jag inte riktigt vet var hon är. Fast lite spännande är det;) Cyklade till och från skolan idag, vill helst sova i några dygn för att återhämta mig^^
Men nu blir det Harry's! Efter att jag hittat Clara vill säga^^

Jag och Challe. Han sa nyss "gun n oses e bät!" Klart och tydligt!

/Suzanna


Thoughts

Hej igen.
Det går segt med talet, börjar tänka på annat. Som att jag borde tatuera mig snart igen. Och att jag måste göra något åt mitt hår. Vill ljusa upp det och dölja utväxten (ja, den är ljus) och sen kanske färga topparna i någon frän färg;) Är lite sugen på ljusrosa toppar som på bilden nedan eller svarta. Men vet inte, vill ha tillbaka mitt långa hår som Tony & Guy snodde från mig...

Sjukt snyggt. Bildkälla glömd.
Hur gör man för att håret ska växa ut snabbt nu då? Är less på att ha axellångt.

Tyckte kombinationen med tatueringarna och klänningen på den här bilden var oemotsåndligt fin. Ska ha svarta korpar någon dag men vet dock inte var än:) Klänningen skulle för övrigt vara fin på studenten, fast jag har min redan! Hihi!

Okej, ska försöka fokusera på talet nu^^
/Suzanna

Svenska nationella- tal

Hej hej!
Här sitter jag och knåpar på mitt svenska tal som jag ska hålla imorn. Alltid lika roligt att hålla tal:) Jag har turen att faktiskt få hålla tal om något jag kan: tatueringar. Önska mig lycka till!


Nu ska jag jobba vidare i några timmar. Sen är det Desperate Housewives<3 Det är väl inte bara jag som har följt det sen det startade utan att ha missat ett enda avsnitt?

/Suzanna

Loppis på lördag

Hej hej!
Denna dag har varit bra. Sjukt bra latinlektion imorse. Bra start. Sen gick jag runt med lite CV:n på håltimmen. Kändes fint. Sen skrev jag ihop en bildanalys på fotolektionen. Sen sprang jag hem och fikade med min kära familj, standard efter skolan.

Pålördag ska jag och Clara ha loppis på Basar Under i skrapan. Kom förbi och säg hej vettja. Köp gärna något också, vill bli av med skiten! Fast... det är ju inte skit;)

/Suzanna

Cool surfer-09

Challe har hittat sin fotopose. Han kanske har börjat ledsna på att jag fotar honom stup i kvarten?


Peace out!

/Suzanna

Mirror mirror

Idag har jag varit lite händigare än vanligt. Jag har borrat upp speglar och spikat upp "tavlor". Mitt rum behöver verkligen speglar eftersom det är så jävla litet^^ Här har vi resultatet:

Försök ignorera skiten man ser i speglarna, ingen är perfekt!

Så ser det numera ut då. Bättre än innan :D

/Suzanna

Leopard

Här har vi en blus som jag köpte på Judits förra veckan. Har letat efter en leopardblus länge nu och den här hade dessutom en matchande rosett som man kan knyta fast om man så vill. Like!


Tidigare från H&M.

/Suzanna

Paranormal people

Hejsan hejsan!
Det blev utgång igår. Det blev först oxfilé (nästintill rå ja... mums!) och lite vin med familjen. Några deppiga 90-talslåtar senare slängde jag på mig lite kläder och beslutade mig för att möta upp vännerna på Hellströms. Billig öl, trevligt sällskap och hittade dessutom killen som tatuerade in "Höger" och "Vänster" i torsdags. Var tvungen att kolla så de fortfarande såg bra ut, det gjorde dem;)

Här är Clara.

Utomordentligt söt!

Partymode. Här är Matte!

Glad Laura.



Faire le facerape, kommer aldrig skaffa Iphone^^

Fina:)

Sen lämnade jag detta fina gäng och åkte hem till Jesper. Där satt han, Pontus, Hanna, Robert, Junie och Filip och tittade på Paranormal Activity. De satt som på nålar och man skulle vara tyst. Alltså kan man ju undra, vafan gjorde jag där?x) Jag ser bara det "roliga" i skräckfilmer. De enda gångerna jag hoppade till var när Jesper flög upp eller hade plötsliga ryck för sig^^ Så vi såg tvåan också! Sen lämnade vi Jesper i sin ensamhet och åkte hem. Hihi.

Vaknade med en fantastiskt jävlig huvudverk sp har legat still hela dagen. Lyckades chatta lite med Nikko så jag är glad:) 9 dagar kvar!<3

Nu kom familjen, Juni vill spela Sims. Mitt huvud...
/Suzanna

Gray zone

Ja, vad gör man när man tröttnat på ett plagg? Man klipper sönder det! Saxen är min garderobs och plånboks bästa vän!

Vet dock inte än om jag ska låta ärmarna vara sådär:/ Hmm...

Nu vankas det oxfilé! Och brieost! Sen får vi se om jag drar ut... Vill så gärna socialisera mig efter den här dagen:/ Juni tjatar om att hon vill spela Sims (råkade inviga henne till den världen igårkväll då hon ville göra en egen barbie^^). Jag vill mysa och se på film, fast med människor jag tycker riktigt mycket om och som jag inte är släkt med...

/Suzanna

Kariert= rutigt

Hej hej!
Hoppas ni har haft en bra lördag! Själv har jag cyklat för första gången på snart två år!! Och gjort högskoleprovet... Men det var så skönt att cykla! Älskar min cykel!
Hämtade dessutom ut ett paket så nu har jag på mig min nya favoritklänning. Den är så skön. Försöker bestämma mig för vad jag ska göra ikväll. Ska man va hemma och se på film med familjen eller dra ut och dricka öl. Eller köra en combo= bäst.


Lite kornig bild... Men så ser den ut!

Högskoleprovet gick väl som det gick:) På rasterna hängde jag med Malisa och vi åt pizza till lunch. Mums! Tredje pizzan den här veckan...

/Suzanna

Det här med vikt

Jag vet, det är i stort sett ett tabu ämne.
Men jag stör mig så jävla mycket på allt viktsnack så nu hade jag tänkt reda ut min situation här på bloggen en gång för alla.
Jag kan äta extremt mycket utan att det märks. Jag smäller lätt i mig en hel pizza och är lika smal som när jag vaknar på mornarna. Jag är dock beredd på att min kropp säger ifrån en vacker dag och att jag verkligen blir vad jag äter. Därför tränar jag för att hålla mig i form. Jag vill inte vara pinnsmal, det vill jag verkligen inte och därför känner jag att det är okej för mig att äta hur mycket jag vill. Jag har velat gå upp i vikt länge. Jag HATAR när folk kommenterar hur smal jag är och främst när folk jämför sin kropp med min och släpper på onödiga kommentarer som "Men du förstår inte, du är själv så himla smal". Eller "Jag önskar att jag var lika smal som dig". Eller varför inte en fråga som min farmor släppte på för några år sen "Suzanna, brukar du stoppa fingrarna i halsen och kräkas?". Nej det gör jag inte, för om det är något jag har komplex för så är det att jag är för smal. Så jag stör mig så jävla mycket på alla viktklubbar, var är min viktklubb?
Tror aldrig jag har vägt så mycket som nu, gillar det. Så på skojj skulle jag kolla mitt BMI på viktklubbens hemsida och vad får man för svar?

Jag är lång och smal, men jag verkar inte kunna göra något åt det. Jag har lärt mig att älska min kropp och är nöjd. Så jag ber snällt alla som jämför era kroppar med min eller släpper på onödiga kommentarer; sluta med det, alla är skapta olika och alla är vackra! Så länge man själv mår bra så räcker väl det?
Första och enda gången jag skriver om ett ämne som verkligen inte intresserar mig. Tack hej!

/Suzanna

Gårdagens tatueringar

Det gaddades för fullt igår inne på Infamous.
En kille gjorde det lättare för sig att skilja på höger och vänster.

Och en annan kille tyckte han behövde en kompassros.

Själv tatuerade jag in "Niklas" i svanken.
APRIL APRIL!
Så ba gjorde jag det...;PppPPPppPPpp

Quote of the day:
"Vi har alla fuldagar. Synd bara att dina kommer allt tätare..."- Jag och Lisa i vårt essä;)

Nu tänkta jag ta en paus från alla grekiska prefix (Högskoleplugg) och packa lite träningskläder. Ska möta upp Laura snart, träna lite, hämta ut en ny klänning och slutligen plocka hem lillasystern från dagis:) Sen ska jag träffa Sharzad lite snabbt, få tillbaka halva min garderob^^ och åka hem och äta. Sen ska jag åka till Fruängen och möta Jesper och Clara, åka till Handen och lyssna lite på trevliga band. Tror inte jag missat något nu.

/Suzanna

My bag!

Här är alltså min nya väska som jag införskaffade igår på Beyonnd Retro. Jag föll för låset, bara jag som kan behärska det;) Det är dessutom en magisk väska, mycket får plats och tro det eller ej men min systemkamera går till och med ner. Magic.




/Suzanna


RSS 2.0