Jeudi

Vad trött jag blir. Skulle skriva ett inlägg men internet knasar så jag gick och hängde lite tvätt så länge. Två av mina klänningar är nu blåa i tonen pga att jag lytt mammas råd och tvättade lite 30-graderstvätt tillsammans... Aja det var inte det jag skulle skriva om.
Jag ville bara dela med mig av att det här var en bra dag. Tills nu då... Jag räckte upp handen två gånger på geografilektionen (jag räcker inte upp handen, jag bara är) ena gången ställde jag en så pass svår fråga att jag inte fick ett svar av läraren, andra gången för att svara på en fråga ingen annan hade svaret på. Så det var bra. Efter det gick jag och Laura och fyndade mina skor.

Sött.
Sen sov jag en halv latinlektion, vaknade med ett ryck och rättade någons grekiska. Kändes fint. τέκνον betyder barn, inte son.
Sen lite tyska på det som kan vara den mysigaste lektionen.

Nu såhär på kvällen har jag läst på lite om dödssynderna, bläddrat i en bok om kelterna, läst i Kryptan och pluggat geografi. Herregud vad är det för fel på mig? Jag sitter och småler när jag läser vad jag skriver... Jaja, vad vore världen utan sådana som mig? En aning coolare kanske...

/Suzanna

Kommentarer
Postat av: kurdisk muslimsk tjej <3

fina skor <3 kram <3

2011-01-20 @ 21:42:31
URL: http://kurdishgirlpeaceandlove.blogg.se/
Postat av: jenna ~ det kan aldrig bli för mycket rosa

Okej, tack så mycket! :)

2011-01-20 @ 21:44:46
URL: http://jennaoberdieck.blogg.se/
Postat av: Amanda - Frisör & Ung mamma

SNYGGA!

2011-01-20 @ 21:47:34
URL: http://ahmandah.blogg.se/
Postat av: din skratt guide

Hejsan, gillar du att skratt ? Jo men självklart, vem gör inte de ju. Kolla in min blogg & skratta lite om mina skämt är din humor :)

2011-01-21 @ 08:40:53
URL: http://skrattfeber.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0