Isabelle 19!

Igår fyllde min älskade vän, första marsbarnet och min andra fisk Isabelle 19 år! Grattis igen älsklingen! Det firade vi med att dra till Soft! Där firade vi med en massa öl och jack'n'coke. Bara för att. Där var en massa andra trevliga människor också bl a Junie som fyllde 19 i torsdags, grattis till dig med;)

Tre 19-åringar (vänta ni bara!)

Standard minerna?

Mysig.

Jossan o Frida.

Pernilla o Sara. Pernilla hade tagit mitt hår, taskigt...

Dansgolv.

Dansgolv.

Värdaste på Soft kan ha varit när jag fick två äckliga killar att gå från bordet. Fick ett sms av Jesper när jag var på toa där han skrev att två äckliga killar tagit vår plats, jag gick tillbaka, kollade på dem och schasade dem. De gick utan att säga något. Mitt bord! Woho!
Haha, sen när vi var på väg mot tunnelbanan så ringde Anton upp till Isabelle, som blivit nekad att komma in pga för mycket alkohol i kroppen^^ Han påstod att jag bara lämnade honom där ute i kylan. Såhär löd samtalet:
Anton: Nånting nånting Suzanna är dum och bara försvann.
Jag (i bakgrunden): Jag hämtade Isabelle!
Isabelle: Hon hämtade mig! Och du bara gick!
Anton: Något oklart och onödigt.
Jag (i bakgrunden): ANTON ÄR EN H**A OCH SÄLJER S**!!!!
Anton: Hälsa till Suzanna att hon inte, aldrig någonsin får komma hem till mig igen. Nånsin.
Isabelle: Har hon varit hos dig då?
Anton: Nej...

Sen åkte jag och Isabelle hem till Pontus. Fest. Vi fick bl a se hur tre killar förlorade bear-pong och fick springa nakna runt huset. Blir det mer fest än så? Hehe...

Hemma hos P-man!

Efter någon timme eller så kom Clara direkt ifrån Arland med en goggelbränna som gjorde mig helt varm i kroppen av lycka. Framåt 06 var vi hemma hos mig och de båda flickorna somnade innan jag släckt lampan. Jag själv låg vaken ett tag, vaknade 4 timmar senare av terroristerna till syskon man har och bara gillade läget. Har druckit kopiösa mängder kaffe och sökt jobb idag. 

/Suzanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0