An eye for an eye

Nämen hejsan. Är nu proppmätt, gott. Ska pallra mig iväg hem till Sofia nu, wiiiii!
Försökte ta lite ögonbilder förut, det är tamejfan en konst! Jättesvårt... Jag har grå ögon.





Ha en bra måndagskväll!

/Suzanna

Vad kan detta vara?

Köpte även en annan kreation idag, den är lite mer hemlig^^ Den ska bäras på en skiva och inte vilken skiva som helst:D Blev helt begaistrad när jag fann den:)


/Suzanna

Magtröja

Jag gillar att blotta magen lite ja:D Köpte två nya t-shirtar idag på Beyond Retro (höll på att bli fyra...)
Jag och mamma tog en vända på stan och vi är inte bra för varandra, det bränns mycket pengar:P Sushi och fika hann vi med också.

Här är den ena magtröjan. Den andra måste jag klippa och fixa lite med först;)

/Suzanna

BARN

Jag och Sofia var med i senaste numret av Rädda Barnens egna tidning BARN. Älskar den bilden!

Om ni inte har hängt med i mitt och Sofias projektarbete så kan ni kolla in vår Indien-blogg.

/Suzanna

Nailpolish

Hur glad blir man inte på en skala när moster kommer med en massa nagellack till en? Man blir jätteglad!!!

Jag har ju alltid svarta naglar så det kanske är en pik?;) Är lite sugen på det gröna:D

En annan rolig sak! Jag får en kusin om en vecka, moster Lisa har väldigt stor mage nu, och jag har fått äran att bli gudmor till det lilla knytet:') Visste inte vart jag skulle ta vägen så rörd blev jag:D

/Suzanna

Harley harley

Hej hej. Nu har jag lov så räkna inte med mycket bloggande;)
Var ute i fredags och igår, mår prima idag! Haha någon vacker dag kommer det slå tillbaka mot mig men inte än:D I fredags var jag alltså på Soft med några tjejkompisar. Jag och Sofia ägde stället, vi utgav oss för att vara systrar;) DET gick hem haha! Sen drog vi vidare till Gaudi, inte mitt ställe:D
Igår var jag först hemma hos Laura och förfestade lite, sen mötte jag upp Jesper och vi drog till Harry's. Åh vad länge sen det var jag hade så kul på Harry's :D Underbara människor överallt. Fast sista nissen var nog det sorgligaste som hänt^^ Det gjorde ont i hjärtat att göra sig av med honom^^ Med enorma mängder alkohol i kroppen gick vi till McDonk och köpte mat:D Sen åkte vi ut till Fruängen! Fest! Jesper spenderade hela morgonen med att försöka väcka mig, no can do^^

Enda bilden från igår^^

Nu ska jag springa iväg och träffa Sofia och Laura! Taggad på livet och funtar på om man ska köra en tre-dagar-i-rad? Sen ska vi fika med Mimmi och kanske någon Erik? Han är nog störtskön!
Mitt hår ser förjäävla taskigt ut så dagen till ära har jag mössa... Ingen vacker syn så ni får inte se den! HA!


Vårt gröna vardagsrum! WHOOP!

/Suzanna

Tatueras lite

Här är ett klipp från tatueringsmässan som jag hittade på datorn härom dagen. Notera hur mina tår rycker till^^

Saknar nålarna... Fast inte på foten! Aj fan säger jag bara.

/Suzanna

Miss the blond...

Börjar sakna mitt blonda hår nu. Dock så blir mitt hår ljusare och ljusare efter varje tvätt. Snart så! En utlandsresa + lite havsvatten så är jag fit for fight igen;) Jag känner att tiden snart är inne att spika en till utlandsresa. Vill bort härifrån.
Saknar:



Börjar även undra varför jag klippte mig... Nåväl, det positiva med hår är ju att det kommer tillbaka:D
Nu ska jag plugga lite mer religion och sen kommer Clara över. Puss!

/Suzanna

Jag idag

Blir bara korta inlägg idag men jag orkar verkligen inte skriva. Somnade nyss i religionsboken, så trött är jag^^ Var i ett buddhisttempel med klassen idag, somnade under meditationen och höll på att ramla omkull. Ville ut ikväll men är så galet trött nu, vill bara mysa!

Drömmer mig bort till Rom under latinlektionen^^ Filip hade en redovisning där han visade bilder från sin Rom-resa tillsammans med latinboken.

Såhär kul tyckte jag det var! Det kom upp bilder på Filip när han satt i baren och shottade med latinboken. Humor alltså^^ Fotograf: Angelica!

Nu ska jag väl slumra, jag menar läsa vidare i religionsboken. Om ingen har någon bättre idé? Bitte?

/Suzanna

Malgovik, Bild och Ord

Den här boken satt jag och bläddrade i hemma hos farfar igår och han berättade om alla han kände och var släkt med. Mysig bok.


Porträtten till höger visar min farfars morbror och moster. Fina bilder.

Gammelfarmor:)

Bildtexterna var underhållande^^

För något mindre roligt, eller beror på hurman ser det^^ Tappade min mobil idag när jag låste ytterdörren, såg med skräck på när den får i golvet, gled mot trappan, ner för trappan, in i väggen, gick i så många bitar som va möjligt, största delen fortsätter ner till nästa trappa och ja... Hej hej! Den fick en rejäl spricka över kameran men, den funkar fortfarande;)

/Suzanna

Jag och Brazze

Här är jag och min lilla plutt. Han låg som en doughnut runt mig hela kvällen igår, mysigt^^


Vi matchar varandra så fint! Vi ska åka till Norrland i sommar han och jag;)

/Suzanna

Norrland i sommar

Taggar satan här hemma med pappa. Har haft långfika hemma hos farfar och lyssnat lite på vad han hade att säga om släkt och arv uppe i Malgovik. Jag och pappa kom fram till att vi tar några veckor i norra Sverige i sommar. Vandra lite, kolla upp pappas barndomsminnen och fiska. Sen blir det lite krig om arv uppe i Kiruna, jag vill ha min kåk!
Skulle gärna lägga upp lite bilder men har ingen kamera... eller usb-port till mitt minneskort på mobilen:D
Storgatan i Vilhelmina på 150-talet:)
/Suzanna

Dikten hittad!

Lämnade engelskan bakom mig och tog upp sökandet efter den försvunna dikten som jag kopplar samman med målningen jag lade upp imorse. Målning är förresten målad av Evelyn De Morgan.

Oh! Lord in Glory, With crowned brow
I fell thine arms, Around me now.
Soft thy Kisses, warm thy breath
Vision of Love, Angel of Death!

~Evelyn DeMorgan

Är inte helt hundra på det än men det kan ha varit de orden jag tänkte på. Vackert i vilket fall:)
Sov gott!

/Suzanna


Hatar mitt liv...

Sitter och skriver på engelskan, skriver, sparar, skriver, sparar. Trodde jag ja. Var så himla nöjd med det jag åstakommit så jag tänkte skicka det till mamma. Stänger ner word och öppnar upp hotmail. MEN FILEN FINNS INTE KVAR!!!!!!!!! DEN EXISTERAR INTE ENS LÄNGRE!!!! JAG ORKAR INTE INTE INTE!!!! VARFÖR HÄNDER DET NU OCH VARFÖR JUST NÄR DET GÄLLER ENGELSKAN???????

Bild tagen kort efter jag återfått fattningen. Den är borta och kommer alltid vara borta. Det enda man kan göra är att skratta... och skriva ett sjuhelvetes bra ursäktsmail till Erik...

Svart är fint

Köpte en ny topp idag, svart med broderier. Den kommer vara helt underbar i sommar har jag bestämt mig för. Till shorts, bruna ben och klackar eller converse som Sofia föreslog. Love it!

Den var svår att ta kort på^^ Från H&M.

/Suzanna

Angel of death

Sista veckan före lov, sista kvällen jag tänker plugga. Nu kör vi.
Snart ska jag möta upp Sofia (om hon inte har bangat) och så ska vi till gymmet. Ångesten efter helgen börjar krypa men eftersom jag igår insåg att jag bara lagt ut 49 spänn den här helgen och 20 var på garderob^^ så behöver jag inte ha ekonomisk ångest i alla fall. Jag hade kul i alla fall, blev bjuden och fick betalt, sen hittade jag pengar när jag var på väg hem. Fint.

Den här målningen alltså... Jag kom att tänka på den i fredags men visste inte riktigt hur den såg ut, hade ett svagt minne av en fantastisk bild på en dödsängel. Efter några frustrerande minuter så hittade jag den men då insåg jag en annan sak. Det ska finnas en dikt till målningen, en underbar dikt och jag kan inte hitta den... Om ni vet vilken jag menar, skicka den! Den fattas mig för tillfället. Åh den är så vacker!

/Suzanna

Tiden går, leoparden består

Kollade igenom lite bilder på mig och Lisa och våra hårfärger. De ändras ju hela tiden. Men leoparden finns alltid med;)

Haha.

/Suzanna

Symfoni

Idag vaknade jag alltså upp, lite smått död men glad för jag hade ju Isabelle bredvid mig. Hon påstår att jag antastat henne i sömnen och det är bara nicka o se glad ut, för jag gör ju sånt... Vi åt mys frukost med en massa marmelad och sen åkte vi iväg till skolan. Johan och David hade konsert med en symfoniorkester. Först var det Johan på fagott, himla vackert. Sen spelade någon Olivia på fiol, himla bra det med. Sist men inte minst spelade David på cello. Jag blev tagen av hela konserten och glömde andas vid några tillfällen vilket ledde till att jag blev sjukt yr i huvudet.

Johan.

David!
Efter konserten åkte jag hem och påbörjade min engelska rapport. Har kommit 145 ord och med det sagt måste jag nu lämna den roliga sidan av cyberworld och koncentrera mig på Mayakulturen. Solsidan snart.

/Suzanna

Fb-statusar som förklarar allt

Såhär var det på Soft igår. Så jävla nice och oslagbart<3

Hahahahahahahahaha, mer och mer kommer tillbaka till mig^^

Kulturhelg

Eller något. Igår åkte jag och Isabelle ut till Sickla för att se Anna Isbäcks Christina Aguilera-tribute konsert. Det var fantastiskt att höra henne sjunga, hon kommer gå långt:) Vilken pipa alltså! 
Sen åkte vi in till Soft och träffade upp några människor. Hade galet kul som vanligt, i mina 14 centimetersklackar värt att nämna. Dansade dessutom så pass bra att jag fick pengar nedstoppade i byxkanten^^ Win!

Jag och Johan på Soft!

Rökigt värre.

Wow!

Där är några av kvällens sköna bilder. Varför ska alltid jag stå för bilderna, kvalitén är sämst och min kamera försvann för en vecka sen... Kan ingen annan ta tummen ur röven och frysa tiden lite ibland?

Nu ska jag äta hemmabakad pizza:D Återkommer med dagens händelser senare.

/Suzanna

Fredagsmys

Undra hur många som döper fredagsinläggen till det? Nåväl, jag är väl en av dem.

Är taggad som satan, ikväll blir det sushi! Wiwiwi^^ Colan står på kylning och chipsen väntar^^ Gott! Nu är de här två filurerna på väg hit!
Bild från i somras^^
Föräldrarna firar bröllopsdag så jag har lovat att ta hand om de små också. Vilket gäng! Fest hos mig, alla får komma!...

Nej men seriöst nu då, utgång imorn, slå klackarna i taket, det går rykte om att the whole gang ska ut tillsammans för första gången... nånsin? Eller ja, sen i London;) Och sen alla fyllt myndiga:D Somliga fyller ju 19 inom en månad (de tre på bilden höhö). Måste sluta blogga när jag inte kan skriva något vettigt. Eller det kanske är bra? Ni kanske inte vill läsa något vettigt? Och sen när har jag skrivit vettiga saker egentligen? Nu börjar jag ju skriva med mig själv igen! Gaaaaah! Tror Isabelle kommer nu, ni är räddade!

/Suzanna

Lali

My baby<3 Han är så söt att socker framstår som salt! Visst är vi lika? ;)

Puss♥

Lill-lördag

Sitter här och funderar över helgen. Vad ska man göra denna helg då? Ska sitta hemma med småpluttarna på fredag (de ska nattas tidigt så jag får lägenheten för mig själv). Lördagen då? Den ser lite oklar ut just nu. Funderar på om man kan ha klackar då eller om vädergudarna som vanligt kommer jävlas. Tror fanimej att jag ska utmana ödet. Då var det bestämt. På lördag... ska jag ha klackar...

Det är när man sitter och tänker över sånt här som man egentligen ska gå och lägga sig, vill bara understryka, detta är inte allt jag har på hjärnan.
Har tyskaprov imorgon men det går bara inte att plugga. Får förlita mig på att jag kan allting jag behöver kunna. Fan vad illa att se det nedskrivet: "...jag kan allting..." åhhhh Zeus, strike me while you can!!!!
Nu får jag lägga av. Jag sitter seriöst och skriver med mig själv. Kanske fungerar som någon slags terapi? Jag skriver och berättar, sen svarar jag det jag tycker någon borde säga till mig? Kan funka. Nog om det. Tack hej!

The Dirt

När jag kom hem från skolan idag låg det ett paket på mitt skrivbord. Jag fick en ny "The Dirt". Den andra var lite eh... sliten? Så nu måste jag läsa om den för att slita ut det här exemplaret också^^

Bra bok, snygg grabb. Tack mamma<3

/Suzanna

Rosor<3

Hur många rosor fick ni idag då? Själv har jag sex stycken i rummmet nu och då räknar vi inte de döda...

Fina.
Nästa gadd blir nog fan en ros. Eller kanske flera? Hmm... Älskar som sagt rosor och liljor, allt annat kan få va!

/Suzanna

Fair le bojkotting

Ogillar Bik Bok så grovt mycket nu och det sprider jag vidare;)

INTE OKEJ!

Satt och bläddrade lite i mammas Sofis mode för att skratta åt de nya clownbyxorna som tydligen är på modet. Och vad ser man då?!! Jo, ett par kopior av ett par shorts som jag köpte i London på TopShop förra året! Fast nu har Bik Bok dem!!! Får man seriöst göra så? De ser nästintill exakt likadana ut och jag vill inte att varenda fjortis i stan ska springa runt i dåliga kopior av mina shorts, som jag för övrigt inte har sett på någon annan!!!


Och kopiorna...

Fyfan vad vidrigt! Alla för att bojkotta Bik Bok i vår?

/en gråtandes Suzanna

Bloggknas

Vet inte vad som händer med bloggen, orkar inte bry mig, det får lösa sig själv^^

Update: Allt löst, jag är bäst!

Bloody valentine

Tragiskt^^

Såhär ser min kväll ut! Jack o cola för hela slanten^^ Min flickvän Clara ska va hemma hos sig...


Puss puss på er!

/Suzanna


Pour some sugar on me

Hejhej!
Då var det söndag igen då. Solsidan om några timmar^^
Igår var jag och några kompisar på Soft. Det var galet... soft. Sofia lyckades få en gratis Jack'n'coke och det var väldigt kul, då gav hon mig en öl;) Galet mysigt folk satt det runt bordet. Efter tolv-slaget fyllde Anton år. Grattis igen;) Sen åkte vi hem till Jesper och kollade på Love & other drugs. Tyckte inte den var så bra:)
Ni får bara en bild. 

Hihi, blir så glad av den^^

/Suzanna

Aj fan

Ajajajajajajajajajajaj..................

Vafan hände?


Aloha!

Hej och hejdå alltså!

Nu drar jag ut! Vi hörs och ses! Ha en fantastiskt bra helg, det satsar jag på;)

Hatar verkligen att ta webcam bilder men vad gör man inte? Då blir det lätt såhär.

/Suzanna

Don't stop me now

Nymålade naglar, nyduschad, har påbörjat engelskan, läst lite om Maya, städat och ska snart fortsätta med redigering av bilderna. Yeah! Här händer det saker...
Det har varit en peppig dag. Gillar att vakna bredvid Clara, äta frukost med henne, lämna Juni på dagis och gå hand i hand till skolan. Har aldrig haft så kul på geografin som idag. Övervägde starkt om jag skulle hoppa ut genom fönstret och bara springa iväg! Så taggad var jag på livet :D Vi taggade vidare till lunchen sen och sjöng högt för alla som råkade vara i närheten. Om man inte var tillräckligt försiktig så kunde man få ett pitabröd i huvet. Jävla prettobarn!

Smygbild av Angie! Taggad på livet som sagt.

Latinet sket sig eftersom jag hittade nya hörlurar till min mobil och rockklassiker var lite roligare. Vi skulle tolka en bit ur bibeln (piece of kaka) men när Per-Ax kom fram slet jag till mig bibeln lite sådär uppochner... Det tyckte Angelica var kul. Hon tycker väldigt mycket är kul:D

Jag må ha vaknat pigg idag men att sminka mig kom jag inte ens att tänka på...

Imorgon är det fredag och jag är taggad på livet. Varje dag. Live, laugh, love.
/Suzanna

Godnatt!

Ligger här med Clara, igen... Älska den här kvällen! 
Sammanfattning av kvällen:

Clara har det bra i Jespers armhåla, Jesper är nöjd med sin nya handväska, jag gillar att flasha BHn och Anton gillar att vila på min BH!

Mys!

Här har jag det bra!!!

Puss!

Godnatt! <3

Lill-lördag

Mot Harry's!

Puss på er!

Wish you were here


I miss you every time I close my eyes♥

Iam respiravi...

Inget nytt att skriva om, bara latin i mitt huvud och vill inte tråka ut er. Oroa er inte, den här latin-kicken går nog över snart och då har jag förhoppningsvis lärt mig allt.
Jag är för övrigt väldigt glad.
 
Bild tagen av Angelica på en latinlektion i höstas♥

/Suzanna

Im alive!

Hellu!
Nu är jag hemma hos pappa i Nynäs. Fyfan asså, Nynäsvägen var inte att leka med. Halt som tusan och vi undkom att köra ner i diket. Bara några meter framför oss krockade två bilar in i varandra och in i räcket. Usch! Men alla verkade klara sig så det var bra.
Nu ska jag och pappa se på Harry Potter och halvblodsprinsen^^ Bra skit!
/Suzanna

Ostmackor

Godmorgon. Jag vill sova. Jag fick verkligen tvinga mig upp ur sängen. Låg och dividerade med mig själv "stanna kvar och sova hela dagen eller gå upp, gå till skolan, täffa vänner, ha tyska och äta biff med pappa på kvällen?" Tror det var biffen som avgjorde;) Men jag är inte så trött. Vill bara ligga kvar i den där varma sängen. Tänk om Niklas hade legat där... då hade jag aldrig gått upp.


Här vill jag vara.

/Suzanna

Ny svart sak

Köpte en klänning på Monki i lördags. Vet inte vad jag tycker om den riktigt. Jag ska klippa och sy lite så får vi se vad det blir. Clara föreslog kjol i värsta fall och jag gillar idén. Men samtidigt gillar jag skinnimitationen vid bysten. Vi får se som sagt;)

Mammas kamera ger inte alltid så bra bilder...
Nu börjar Top Model! Hihi^^

/Suzanna

Latinlatinlatinlatin

voco

presens indikativ

jag kallar

voca-ba-m

imperfekt indikativ

jag kallade

voca-re-m

imperfekt konjunktiv

jag kallade/ skulle kalla

 

 

vocav-i

perfekt indikativ

jag har kallat/ jag kallade

vocav-era-m

pluskvamperfekt indikativ

jag hade kallat

vocav-isse-m

pluskvamperfekt konjunktiv

jag hade kallat/ jag skulle ha kallat


Tror seriöst jag håller på att bli dum i huvudet här. Particip, indikativ, imperativ och konjunktioner. Deklinationer, aktiva former, presens particip attribut och pluskvamperfekt konjunktiv. När man äntligen fattar något så fastnar man på nästa. Usch och fy och blä. Latin som huvudämne på universitetet? Nä, tror inte det. Biämne...


Här är en av mina många karusellbilder jag har på datorn. För att muntra upp stämningen lite:D

/Suzanna

Mingel

Nu är jag hemma igen. Sitter och forskar lite om Mayakulturen. Det är mysigt. Tänkte brygga kaffe snart och äta bullar med mamma. Tror ni hon vill det?

Här är en mingelbild på mig och Clara från Beyond Retros pre-fashionweek för två veckor sen.

Puss.

/Suzanna

Godmorgon bloggen

Sovit som en prinsessa inatt. Fina drömmar har jag haft också. Känner mig helt mysig i kroppen och ser fram emot att åka till skolan, mina pärlor är ju där. Tror, eller hoppas att jag inte något foto idag. Då kan jag springa hem och fika med mamma. Och jobba på mina foton...


Har på mig min nya grå klänning från Weekday idag. Och ett svart nätlinne över.
Nu ska jag iväg och möta Angelica. Vi ska plugga lite latin såhär på morgonkvisten. Duktigt^^

/Suzanna

Måste man välja?

Vilken sida är du?

Jag är definitivt en blandning men mest åt vänster i den här frågan;) Bilderna är tagna från mullner's blogg. Blir så himla shoppingsugen. Jag vill ha vår och värme!

/Suzanna

En kväll på Dovas

Bra kväll igår. Började hemma hos mig när jag fotade Clara till mitt fotoprojekt^^

Clara när vi har som roligast^^
Sen sushi hemma hos Laura, 11 bitar kan aldrig slå fel liksom. Gott, undra vad det blir för middag ikväll?...
Mätta och belåtna åkte jag, Laura och Clara till Dovas, bildade sällskap med världens torrbollar, spelade ingen roll, vi ville bara ha sittplatser. Sen kom Matte, Anton, Anton och Ragnartz dit. Då blev det roligare! Så där satt vi i några timmar.





Så mysigt hade vi.
Sen gick jag och Clara till Fleminggatan mitt i natten där vi träffade Jesper, Danne och Pontus på en fest. Festen var i köket och det var även platsen för rökare. Luktade askkopp när jag kom hem... Det var mysigt och mysfaktorn steg när Hanna uppenbarade sitt söta ansikte:D Så där satt vi till 3-nånting innan vi började röra oss ut från fimpslottet. Jag och Clara hamnade hemma hos mig. Mysigt<3

/Suzanna

Min nya tatuering<3

Här har ni den. Min nya tatuering som föreställer en fransk lilja som så fint sitter i nacken. Jag är lite kär i den. Den står för fulländning, ljus och liv. Och för mitt franska arv;)

Kunde inte varit mer nöjd. Tack till Jenny på Infamous Tattoo!

/Suzanna

Porrig toa

När jag flyttar ska jag ha rött lyse i badrummet, som på Infamous.

Nygaddad och fin!

Gjorde idag min tredje tatuering. Kan dessutom medge att det är något fel på mig, hur många somnar med ett surrande ljud av en nål som penetrerar huden? Jag gjorde det i alla fall... Mysigt. Mina tatueringar är som mina barn, jag älskar de så obeskrivligt mycket, det går inte riktigt att förklara. Så min senaste är som en nyfödd bebis:D Haha. Och nyfödda bebisar får man inte se på bild på en gång! Ni får se den när den är lite finare;) Och när någon kan ta kort på den åt mig... Den sitter ju som sagt i nacken;)

Älskar den här studion! Klart man ska ha en strippstång på bordet. Klart man ska ha porrig belysning inne på toan. Klart man ska ha döskallar, uppstoppade djur, ljus och kluriga böcker överallt. Ville lämna kvar tandborsten...

/Suzanna

Bella<3

Fotade Isabelle lite efter skolan. Till mitt fotoprojekt;) Jag gillar att fota henne :D

Ska faire le redigering någon gång i veckan ;)
5 foton kvar att ta:P
/Suzanna

Svart & grått

Här är lite av det jag plockade hem från Weekday i måndags:) I like it, lite färgglatt till våren sådär;)

Svart tröja och grå klänning.

Likadana jeans som jag redan har i grått^^ Men gillar man något så mycket så varför inte ha det i flera färger?

/Suzanna

Brun med sol tack

Nu måste jag sluta gå igenom gamla bilder... Men vill verkligen ha skållande het sol nu. Mina ben är liksom inte så bruna som på bilden. Tralala, allt för att inte plugga!!!

Värme bitte

Jag sitter här och drömmer mig bort. Bort till värmen. Marbella förra året. Härliga tider:D Var där med familjen och grannarna. I år verkar det bli Italien. Inget fel på Italien, jag kan inte riktigt språket bara^^ Men skam den som ger sig...
Åhh, varför lurades solen igår för? Vill ha vår mer än någonsin! :D
/Suzanna

Tisdag

Nu sitter jag hemma hos pappa. Ska försöka plugga lite latin. Det känns segt, hade verkligen förträngt det kommande provet. Eram, eras, erat, eramus, eratis, erant...
Godkväll!
/Suzanna

RSS 2.0