Sunday bloody Sunday

Godmorgon folket! Här sitter jag och äter frukost och ska försöka komma på hur jag ska formulera ihop ett inlägg som täcker de senaste dagarna (eftersom jag helt enkelt inte haft någon tid över till att blogga). Det känns bra. För det första så har jag haft så jävla kul så det finns inte.
I onsdags var jag som sagt på Bohemian Lifestyles spelning på Debaser Slussen. De var asbra, vi hade askul! Någonstans framåt småtimmarna lämnade jag och Clara em och åkte hem till mig.
I torsdags åkte jag hem till Nynäshamn och blev firad där. Mycket smörgåstårta (sågottsågottsågott).
I fredags samlades några tjejer hemma hos Sofia på kvällen, åt en fantastiskt god middag och förfestade lite.

Här är Frida.

Jag och Frida.

Hela gänget:)

Hej!

Ett försök till att förföra kameran;)

Min fina Twisted Sister:D

Efter efterrätten åkte vi till stan. Det blev Soft, igen :D Har man hittat ett ställe som fungerar för ett helt tjejgäng så är det ju bara att köra men jag är fan redo att testa vad som helst nu för att slippa garderobskillens sliskiga ord och kramar... Kul som fan var det i alla fall! Lisa och Alex kom dit också. Alex hällde öl på mig. Eller spillde. Eller så var jag halvt delaktig beroende på vem man frågar.
Några tyskar var på plats och sprang runt och letade efter the birthdaygirl. Ibland hade de tur och hittade mig. Slängde ur mig några tyska fraser och kände mig nöjd.
Jag och Sofia slängde in handduken lite tidigare eftersom henens hund var hemma med magkatarr (kör den ursäkten om ni någon gång tröttnat och bara vill dra hem, värda miner man fårxD) Vi fick dock vänta på tunnelbanan i 30 minuter och där lyckades vi ragga med oss en DJ från stureplan som går konstfack. Låter som allt jag vill ha i en kille (?). Det tyckte han i alla fall och undrade om inte min halvsyster (Sofia,höhö "jag ser det, vad lika ni är") kunde klara sig hem utan mig. Han hade kunnat fria till mig på plats och det var lite obehagligt och därmed heter han "Psyk på tuben" på min mobil. Usch.
Senare på natten kom Clara och Isabelle hem till Sofia och vi däckade.

Igår hade vi en massa folk här hemma. Roliga människor:D Dock tyckte jag tempot var lite segt så jag drog ut i några timmar. Träffade Matte och Laura för några kalla öl på Dovas i nån timme eller två. StorMaddock dök plötsligen upp och det var väldigt trevligt. Sen lämnade jag det fantastiskt trevliga sällskapet för några timmar på Harry's med Jesper, Amanda, Junie och Anton. Öl. Det var kul och jag hade många hysteriska fnitterattacker som man inte kan förklara på plats. Allt från raggningsrepliker som "Ser jag ut att höra hemma på en rockklubb?" ("Nej, GÅ HEM!") till fniss med Junie bredvid sångaren i Dynasty ("HAHA han ser ut som 15, får du vara ute såhär sent?")

Efter ett tag var det läge att gå och då åkte jag hem, till efterfesten!! Jag gled in, minglade runt, tog en öl eller två till och så lite jack och cola på det, planerade sommaren med Crille, sågade Oskar Lindroos med Tobbe och kramades med mamma. och skrattade. Jag och mamma matchade varandra nå så otroligt bra igår: svarta klänningar, hon hade en leopardkjol och jag en leopardblus. Fint. Numera har vi dessutom samma hårfärg så man ser nästan att vi är släkt:D Ska se om jag hittar en bild sen.
Vid 5-tiden började alla rulla hem.

Vaknade imorse av ett mms "Vill du ha en sån här servis?" med en bild på en fin kaffeservis från min morbror. Sovandes smsade jag att ja det ville jag. Då ringer han och frågar hur gammal jag egentligen är och säger något om att jag ska somna om. Tack. Men servisen såg fin ut i alla fall:D

Nu ska jag avrunda här och dra mig mot Sofia, nu är det dags att projektarbeta igen. Men hoppas att alla har haft en lika trevlig och rolig helg som jag har!

/Suzanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0